Начало    Блог    Визията на мъжките костюми Desizo Monni е съобразена с всяка необходимост, която изисква определено събитие

Визията на мъжките костюми Desizo Monni е съобразена с всяка необходимост, която изисква определено събитие

костюми

Мъжките костюми са крайната изява на мъжественост и имат способността да накарат всеки да изглежда по-красив и по-привлекателен. Някога в древна Персия търговците са били като днешните изпълнителни директори и е трябвало да бъдат най-добре облечени, за да символизират охолство и богатство. След навлизането на модата, костюмът се превръща в символ и на власт.

В днешно време носенето на мъжки костюми е станало обичайна практика при официални и неофициални поводи, а в много случаи е задължително изискване. Костюмът наистина е най-елегантното мъжко облекло, стига да внимавате неговия стил, дизайн, цвят и плат да са подходящи за случая, сезона и местния климат - наред с други неща.

В съответствие с дрескод Formal мъжете обличат класически костюм, желателно черен или вечерно син. Със Semi-formal се обозначава най-неофициалният от официалните стандарти за облекло, който дава по-голяма свобода за импровизация. Към смокинга може да се добави и жилетка вместо пояс и папийонка с друг цвят. Цветната жилетка също е допустима. Като правило Semi- Formal предполага бели ризи с маншет "сандвич" и бутонели, но също така може да се облече черна риза с папийонка. На вечерно събитие мъжкият костюм може да бъде съставен от цветно сако с цветна риза и папийонка, и черни панталони.На официална среща с делови характер подхожда тъмносин костюм с едва забележимо райе или дискретно каре.

Повечето мъжки костюми са изработвани главно от естествени материали като памук, лен и вълна, поради способността им да позволяват на тялото да диша. Въпреки това, производителността на тези тъкани има своите недостатъци. Например вълната е прекалено неудобна, ако не е с високо качество. Затова марката за мъжки костюми Desizo Monni използва висококачествени италиански платове.

За да сте информирани и способни да вземете правилното решение, преди да купите мъжки костюм, трябва да се опитате да придобиете компетентност по всички аспекти, отнасящи се до мъжки костюм, включително плат, дизайн, стил, цвят, кройка, и тенденции.

костюми

костюми

Обратно към блога

© 2018 Desizo Monni Milano • Made in EU

Email Бюлетин

Абонирайте се за получаване на новини и специални промоции.

Желая да получавам информация за: