Начало    Блог    Кажете "Да" в зашеметяващ сватбен мъжки костюм от колекцията на Desizo Monni

Кажете "Да" в зашеметяващ сватбен мъжки костюм от колекцията на Desizo Monni

мъжки костюм

Сватбата е един от най-специалните поводи в живота на един мъж. Такъв тип събитие предполага допълнителни усилия, емоции и напрежение около стила на мъжкия сватбен костюм. Младоженецът не може да си позволи своеволия ако иска да превърне сватбения си ден в прекрасно изживяване, на което се чувства специален. Сватбеният костюм излъчва класа и стойност, придобити благодарение на висококачествените материали и необходимите детайли по изработката на костюма. Избирайки прецизно правилният костюм, всеки младоженец може да подчертае своята елегантност и индивидуалност.

Всеки младоженец понякога изявява желание да се заеме с различни организационни задачи около сватбата си. Обикновено те избират своя кум, организират транспорт до и от църквата, пишат и изнасят реч, и резервират медения си месец.

Младоженецът също така избира сватбения си костюм сам, но винаги с малко помощ от булката. Всяка булка държи бъдещият й съпруг да бъде стилен и подходящо облечен за подобно събитие, което изисква строги правила на дрескод.

Марката Desizo Monni осигурява възможността на всеки младоженец да стартира новия си живот с перфектната визия. Сватбените костюми на марката са изработени от скъпи италиански материали, които гарантират луксозна визия. А специализираната ръчна изработка, която следва италианските традиции се грижи за изпипването и на най-малките детайли от цялостната визия на сватбения костюм. Квалифицираните шивачи на марката са обучавани да следват няколко основни правила в кройката на сватбени костюми, които дават завършен вид на една перфектна визия.

Дори и в най-скъпият костюм младоженецът може да изглежда и да се чувства ужасно, ако не се вписва добре. Подходящият сватбен костюм трябва да е изработен така, че да имате пълна свобода на движенията, за да сте сигурни, че може да покажете танцовите си умения. Независимо от това какъв модел сватбен костюм сте си избрали, екипът на Desizo Monni ще персонализира покупката ви. Следвайки желанията на своите клиенти, екипът на марката се грижи за всички необходими промени, които да гарантират, че костюмът ще приляга идеално на своят собственик.

Обратно към блога

© 2018 Desizo Monni Milano • Made in EU

Email Бюлетин

Абонирайте се за получаване на новини и специални промоции.

Желая да получавам информация за: