Начало    Блог    Иновативните идеи зад марката за мъжки костюми Desizo Monni и тяхната реализация

Иновативните идеи зад марката за мъжки костюми Desizo Monni и тяхната реализация

Старата поговорка "дрехите правят човека" е била толкова вярна, колкото е и досега. Днес добре направеният мъжки костюм не е само ключов бизнес аксесоар, а също така изпраща послание, което отличава ползвателя като лице на дискретност, вкус и в много случаи като човек с много нули в своя годишен бонус пакет. Мъжките костюми са станали по-скоро като израз на индивидуален стил, отколкото като работна униформа.

Друга промяна в днешно време е, че мъжете са по-селективни спрямо избора си на мъжки костюм. В миналото всички мъже са носели идентични костюми с вратовръзки почти навсякъде, по всякакъв повод. Но костюмите вече стават по- модерни. Дизайнерски къщи като Gucci, Prada, Yves Saint-Laurent и други правят костюми, които определено са по-подходящи за нощни клубове, отколкото заседателната зала.

мъжки костюми

мъжки костюми

мъжки костюми

Българската марка Desizo Monni също носи идеята да привлече по-младите клиенти, които се бунтуват от мисълта, че носят вратовръзка, да не говорим за един ден на работа, но все пак имат финансова възможност да си купят луксозен и иновативен мъжки костюм. Колекциите на марката се създават от млади дизайнери, които са учели извън България и имат богат поглед към световните модни тенденции за мъжки костюми. Наскоро марката представи колекции с барокови мотиви и марокански щампи, които се отличават от обичайните линии за мъжки костюми, с надеждата, че клиентът ще продължи да се връща през годините, когато се променят вкусовете му.

мъжки костюми

мъжки костюми

мъжки костюми

мъжки костюми

Основните ключови елемента, според които се избират мъжки костюми са цена, стил и качество. Марката Desizo Monni се старае да докосне своите клиенти като им осигури възможността те сами да съчетават разнообразие от модели, цветове, шарки, материи и аксесоари. Въпреки че цените понякога са малко по-високи от други български марки за костюми, артикулите компенсират това с качество. Именно то отличава марката от останалите фирми за мъжки костюми. Desizo Monni разполага с опитна работна ръка, професионално оборудване, италиански платове и италиански традиции.

Обратно към блога

© 2018 Desizo Monni Milano • Made in EU

Email Бюлетин

Абонирайте се за получаване на новини и специални промоции.

Желая да получавам информация за: