Начало    Блог    Какъв мъжки костюм е подходящ за есента според Desizo Monni

Какъв мъжки костюм е подходящ за есента според Desizo Monni

Докато есенните сватби може да бъдат по-рядко срещани от летните, есента все още е популярно време от годината, през което хората се женят. Дори и вие да не сте късметлията, сватбите са прекрасна възможност да срещнете бъдещата си половинка. Затова трябва добре да обмислите облеклото си ако ви поканят на такова събитие. Есенните сватби, обаче, изискват специфичен и различен набор от изисквания. Също така ви дава възможност да инжектирате малко специфичен за сезона стил във вашия мъжки костюм. Независимо дали става дума за цвят, плат, шарка или просто начина, по който съчетатвате частите, принадлежащи на един универсален мъжки костюм.

Хубавото на есенните сватби е, че можете да експериментирате със стила си. Докато през лятото е важно предимно да носите по-лек и прохладен мъжки костюм, през есента можете да използвате по-голямо разнообразие от тъкани и най-важното - модели. Опитайте нещо с фини шарки, по-тъмен цвят и по-тежка вълна. Това е почти идеалният есенен мъжки костюм и ще ви помогне да се откроите от останалите мъже, които обикновено носят изчистени сини и сиви цветове по това време на годината. Но все пак не ставайте твърде иновативни по модела. В края на краищата не искате да засенчите младоженеца.

мъжки костюм

мъжки костюм

Ако изберете мъжки костюм с шарка, препоръчително е да се придържате към изчистени ризи. Ако все пак държите и ризата ви да има по-различен почерг, изберете риза с фина шарка, за да запазите приключенския си дух, но без да прекрачвате границата. Такъв тип мъжки костюм може да бъде съчетан с велурени или лачени официални обувки, които може да варират през различните нюанси както на черното, така и на кафявото. Хубаво е да запазите по тъмни цветове за вратовръзката и кърпичката ви, като може да използвате основните есенни цветове: тъмно син, тъмно зелен и бордо. Трябва да помислите и изберете кое ще акцентира иновативността ви, а именно костюма или детайлите - не и двете.

За заключение, не забравяйте, че през есента става студено и е хубаво да изберете и подходящо палто като завършек на цялостната ви визия. Нужно ви е връхно облекло, което да стои елегантно, а не обемисто. Едно вълнено палто в подходящ цвят ще ви свърши чудесна работа.

мъжки костюм

мъжки костюм

Обратно към блога

© 2018 Desizo Monni Milano • Made in EU

Email Бюлетин

Абонирайте се за получаване на новини и специални промоции.

Желая да получавам информация за: