Начало    Блог    Костюми по поръчка или услугата ‘Ушиване по мярка’ – ексклузивно в магазините на Desizo Monni

Костюми по поръчка или услугата ‘Ушиване по мярка’ – ексклузивно в магазините на Desizo Monni

Услугата ушиване по мярка не е просто костюми по поръчка. Това е една уникална и ексклузивна възможност, където може клиентът да се почувства обгрижен и уникален в своя специален ден. Повечето костюми по поръчка са поради специални поводи като сватба, дипломиране, абитуриентски бал или просто тематично парти, за което се изисква по-специално облекло според дрескода.

костюми по поръчка

Desizo Monni предлага костюми по поръчка, където клиентът може да изисква всичко което желае и то да бъде осъществено по професионален начин, както ушиването по мярка през първото десителетие на 20 Век в Наполетанска Италия. Услугата включва взимане на точни мерки на клиента според желания финален продукт – костюм, сако, панталон, палто или риза. Desizo Monni предлага на клиента голямо разнообразие на платове от най-големите занаятчии в текстилната индустрия като Лоро Пиана и Витале Барберис. Още повече, клиентът може да избере своя хастар в любимия си цвят, копчетата, както и конците на облеклото. Но най-важната и любима част на всеки клиент е персонализирането на желаната дреха със собствено име, дата или каквото и да е желанието на носещия сакото или палтото.

Процесът на костюми по поръчка отнема повече време, тъй като всяко изделие се прави специално само за определения клиент. Нашите професионални моделиери правят специална кройка за всяка отделна поръчка. След това то бива накътано отделно или плата бива изрязан от специален нож. Сглобяването на всички части на определената дреха се изпълнява безразборно из всичките манипулации отделно, като се отделя внимание при всяка една стъпка. Поради тази причина костюми по поръчка от Desizo Monni се извършват в рамките на две седмици, зависимост от плата, който клиентът желае. Преди да бъдат прикачени ръкавите към сакото и бива финално сглобено, клиентът има право на така наречената проба, за да сме сигурни, че мерките са правилни и клиентът ще остане доволен.

Персонализирането на дрехата при саката и палтата може да стане от лявата страна на марката, а при ризите може да се избродират инициалите на клиента или нещо важно за него.

Обратно към блога

© 2018 Desizo Monni Milano • Made in EU

Email Бюлетин

Абонирайте се за получаване на новини и специални промоции.

Желая да получавам информация за: