Начало    Блог    „Кодът“ на мъжкия костюм и изборът на костюм Desizo Monni

„Кодът“ на мъжкия костюм и изборът на костюм Desizo Monni

„По дрехите на човека може да се определи неговият социален или емоционален статус“ – казва швейцарският психолог Макс Люшер. Днес живеем в свят, където външният вид е определящ за представянето и приемането ни в различните сфери на обществения живот. Изискването и целта са да се вдъхва увереност и да се прави добро впечатление. Чрез избора на своето облекло, на костюм и външен вид, мъжът заявява себе си, при това напълно осъзнато и демонстрирайки своето собствено „Аз“. Както и да се облича мъжът, каквито и предпочитания да има, колкото авангарден и нестандартен да е, не можем да си го представим без костюм. Той е задължителен, не е възможно да няма такъв в гардероба.

Такъв, какъвто го познаваме, мъжкият костюм се появява в края на 19-ти век. Времената са се променяли, но и до днес той е маркер за обществено положение и престиж. Модерно облеченият мъж е едно, но стилно облеченият е нещо друго – това е изборът на костюм Desizo Monni - перфектно пресъздава езика, „кода“ на костюма. Обличайки такъв красиво ушит костюм, това за мъжа не е просто дреха, а знак в обществото, изгражда висок имидж в социума, което е много важно за мъжете.

костюм

костюм

Костюмите Desizo Monni са стил и елегантност, а елегантността е тази, която никога не избледнява. Според Джоржо Армани тя не е средство за открояване, а за запомняне. Стилът пък е този, който прави мъжа открояващ се, излъчващ самочувствие и неподправен чар. Стилът е вечен, а това е костюм „Desizo Monni“. Водещ продукт на бранда са италианските костюми от най-високо качество, изработени по класическата италианска технология и предимствата на ръчната работа, както и прилагането на водещите световни тенденции в модната индустрия за мъже. Богатата цветова гама, от класика до екстравагантност, носи заряда на позитивизъм и увереност, очаквания за нови срещи и преживявания. Той е качествена инвестиция, може би най-важната и задължителна част от гардероба на стилния мъж. Без значение какво облича един мъж, костюмът може да направи визията му още по-добра, ако следва нормите на етикета. Костюм Desizo Monni - носи духа на съвременния мъж, който прави верния избор и отстоява правото си да бъде модерен, впечатляващ и неотразим.

Вижте още: Визията на мъжките костюми Desizo Monni е съобразена с всяка необходимост, която изисква определено събитие

Обратно към блога

© 2018 Desizo Monni Milano • Made in EU

Email Бюлетин

Абонирайте се за получаване на новини и специални промоции.

Желая да получавам информация за: