Начало    Новини    Дизайнерът на магазините на Philipp Plein създава луксозния облик на първия бутик на Desizo Monni

Дизайнерът на магазините на Philipp Plein създава луксозния облик на първия бутик на Desizo Monni

„Считаме всеки проект за отделна история, бяла страница, която очаква да бъде запълнена с мечтите на клиента и с нашата уникална гледна точка“ – това е мотото на компанията „Калудио Пирони и Партньори“, които реализират със замах бутиците на световноизвестни модни марки.
Набралият широка популярност архитект, роден в Буенос Айрес, Аржентина, работи за клиенти като Philipp Plein, Casadei, Italmoda, Fourseasons, а вече и за Desizo Monni. Полето му на работа не се ограничава само до Италия. Клаудио Пирони и екипът му създават уникалните си творби за бутици в Ню Йорк, Лондон, Париж, Амстердам и Хонг Конг.
В София талантливият архитект работи върху първия бутик на марката Desizo Monni по покана на собственика Магдален Димитров. Луксозният магазин ще бъде първият от веригата премиум бутици, които предстоят да бъдат открити във всички големи модни столици.

Концепцията на първия бутик на Desizo Monni е вдъхновена от усещането да си у дома, да чувстваш домашния уют дори когато пазаруваш в една ненатрапчиво луксозна атмосфера. За това допринася специално обособената зона с дивани, топлите неутрални цветове, красивите полилеи както и ВИП зоната, създадена специално за клиентите, които държат на своята индивидуалност. Особено внимание е отделено на пространството. Чрез умелото му използване е създадено едно удобно и спокойно място, пропито със светлини и аромати, които правят пазаруването приятно и запомнящо се не само заради стойността на дрехите, но и заради качеството на атмосферата.

В него сякаш всичко следва една перфектна идея за хармония и баланс, идея да се почувстваш „у дома“. Стилът предполага уединеност и комфорт с избора на естествени материали като дърво в топли тонове, мрамор, камък и платове.
 

Магазинът, който се намира в Paradise Center, ще бъде открит лично от неговия дизайнер и архитект на 11 април с грандиозно парти в стил Карнавалът във Венеция. По покана на г-н Магдален Димитров, специално от Ню Йорк, ще пристигне и лицето на марката Desizo Monni, Мариан Кюрпанов. Гостите ще се насладят на една венецианска нощ под звуците на стилна класическа музика, както и на две ревюта с новите колекции на марката, разработени от дизайнерите на бранда.

За доброто настроение ще се погрижи Орлин Павлов, а Клаудио Пирони лично ще разведе гостите в магазина. Водещ на събитието ще бъде атрактивният ПР и светски хроникьор лорд Евгени Минчев, който ще внесе допълнителен блясък на партито и ще се погрижи гостите да не изпуснат нито един специален момент от вечерта.

Обратно към новините

© 2018 Desizo Monni Milano • Made in EU

Email Бюлетин

Абонирайте се за получаване на новини и специални промоции.

Желая да получавам информация за: