Начало    Новини    Haute Couture колекцията Есен-Зима 2017/18 - ексклузивно в новия бутик Desizo Monni в Paradise

Haute Couture колекцията Есен-Зима 2017/18 - ексклузивно в новия бутик Desizo Monni в Paradise

haute couture

Haute Couture колекцията Есен-Зима 2017/18 ви очаква ексклузивно в новия бутик Desizo Monni в София – Paradise Center, където може да откриете само по една бройка от всеки артикул. Клиентите на марката ще имат възможността да закупят неповторими цялостни визии, които са маркирани като част от тенденциите във висшата мода.

Desizo Monni официално представи Колекция Есен-Зима 2017/18 „Guerriero della moda“ (Войникът на модата) през март на Sofia Fashion Week. Мащабното модно събитие в България впечатли и очарова гостите от други държави със силно присъствие на български марки и най-новите им колекции. Колекцията на Desizo Monni успя да изпъкне с използваните материи и цветови гами, които са широко използвани в колекциите на световните марки в мъжката мода за Есен-Зима 2017/18.

Колекцията „Войникът на модата“ се открои чрез иновативната си визия, която представи апликациите на пистолети и барокови елементи, избродирани със златен конец. Те са поставени върху пуловерите, саката и панталоните, придавайки им един по-иновативен вид. Haute Couture колекцията носи духа на съвременния мъж, онзи „войник на модата“, който въпреки градския хаос, остава верен на стила си.

Военният стил се долавя в палтата с пагони, панталоните тип брич и металните копчета, които са неразделна част от концепцията. Материите са букле, астраган и кадифе, в съчетание с огледални бродерии.

Темата се допълва от ефектни шапки и ушанки, както и обувки с подчертан милитъри елемент. Акцент са и златните вериги, които могат да се видят по някои от шапките, върху пуловерите или захванати към колана на панталоните. Друга тенденция е комбинацията на карирано сако с раиран панталон в актуалните за сезона цветове – малина и зелено.

Последвайте марката Desizo Monni в страниците й във Facebook и Instagram, където може да разгледате и научите повече за колекциите Пролет-Лято 2017 и Церемония. Заповядайте и в магазините на марката в Paradise Center, Serdika Center и Солунска 19.

Обратно към новините

© 2018 Desizo Monni Milano • Made in EU

Email Бюлетин

Абонирайте се за получаване на новини и специални промоции.

Желая да получавам информация за: