Видеа

ВсичкиКолекцииPR видеаРевютаИнтервюта

Desizo Monni Made in Italy

Продуктите на Desizo Monni се създават по прецизен начин, следвайки италианските традиции. Специализираната работна ръка и модерното оборудване са в основата на перфектните крайни резултати, а високото качество на материалите, от които се създават е определящо. Desizo Monni използва италиански платове от световни производители, някои от които са изработени специално за марката.


Desizo Monni SS2017 Sofia Fashion Week01.04.2017Desizo Monni Couture Collection Fall/Winter 2016/2017, Sofia Fashion Week

Kолекцията Couture за сезона Есен/Зима 2016/2017 е вдъхновена от Сибир. Земя, скована от студ, безлюдна, но и същевременно величествена. Облеклата носят елементи от униформите на белогвардейците. Широки панталони с басти, които падат свободно или се стесняват от коляното надолу, военни яки, кожа и еко косъм. Акцент са тежките палта от къс косъм и руските шапки.


Desizo Monni Collection Spring/Summer 2016, Sofia Fashion Week

Колекция Пролет/Лято 2016 е вдъхновена от величествена Куба и Карибите. Романтизъм по мъжки, с привкус на кубински пури, морски бриз и страстни ритми на латино танци. Лукс и елегантност са вплетени заедно в изискани платове с иновативни ефекти. Красивата кубинска архитектура е вдъхновение за ексклузивната серия принт, създадена за онези, които искат да са неповторими.


Desizo Monni Collection Fall/Winter 2015, Sofia Fashion Week

Първо участие на Десизо Монни в събитието Sofia Fashion Week е с колекция Есен/Зима 2015. Представяне на търговска колекция в разнообразие от цветове - синьо, бордо и сиво. Характерни са палтата с платове с букле ефект и естраганови яки.


Backstage shooting Desizo Monni collection Spring/Summer 2015, Sheraton hotel

На снимачната площадка на колекция Пролет/Лято 2015 на марката. Надникнете зад кулисите, за да присъствате на един снимачен ден от каталога на Десизо Монни. Тежки питиета, скъпи пури, лукс, кадифе и изискани костюми за специални поводи.


© 2017 Desizo Monni Milano • Made in EU

Email Бюлетин

Абонирайте се за получаване на новини и специални промоции.

Желая да получавам информация за: