Видеа

ВсичкиКолекцииPR видеаРевютаИнтервюта

Desizo Monni Made in Italy

Продуктите на Desizo Monni се създават по прецизен начин, следвайки италианските традиции. Специализираната работна ръка и модерното оборудване са в основата на перфектните крайни резултати, а високото качество на материалите, от които се създават е определящо. Desizo Monni използва италиански платове от световни производители, някои от които са изработени специално за марката.


DESIZO MONNI How It's Made


Desizo Monni SS2017 Sofia Fashion Week01.04.2017Desizo Monni Couture Collection Fall/Winter 2016/2017, Sofia Fashion Week

Kолекцията Couture за сезона Есен/Зима 2016/2017 е вдъхновена от Сибир. Земя, скована от студ, безлюдна, но и същевременно величествена. Облеклата носят елементи от униформите на белогвардейците. Широки панталони с басти, които падат свободно или се стесняват от коляното надолу, военни яки, кожа и еко косъм. Акцент са тежките палта от къс косъм и руските шапки.


Desizo Monni Collection Spring/Summer 2016, Sofia Fashion Week

Колекция Пролет/Лято 2016 е вдъхновена от величествена Куба и Карибите. Романтизъм по мъжки, с привкус на кубински пури, морски бриз и страстни ритми на латино танци. Лукс и елегантност са вплетени заедно в изискани платове с иновативни ефекти. Красивата кубинска архитектура е вдъхновение за ексклузивната серия принт, създадена за онези, които искат да са неповторими.


Desizo Monni Collection Fall/Winter 2015, Sofia Fashion Week

Първо участие на Десизо Монни в събитието Sofia Fashion Week е с колекция Есен/Зима 2015. Представяне на търговска колекция в разнообразие от цветове - синьо, бордо и сиво. Характерни са палтата с платове с букле ефект и естраганови яки.


Backstage shooting Desizo Monni collection Spring/Summer 2015, Sheraton hotel

На снимачната площадка на колекция Пролет/Лято 2015 на марката. Надникнете зад кулисите, за да присъствате на един снимачен ден от каталога на Десизо Монни. Тежки питиета, скъпи пури, лукс, кадифе и изискани костюми за специални поводи.


© 2018 Desizo Monni Milano • Made in EU

Email Бюлетин

Абонирайте се за получаване на новини и специални промоции.

Желая да получавам информация за: